English (United Kingdom)Română (România)

localizare

galerie-foto-ro

CONTACT

Asset Manager: AEW EUROPE

Email Imprimare PDF
AEW EUROPE este unul dintre principalii administratori de proprietati si investitii imobiliare din Europa. Impreuna cu AEW Capital Management din Statele Unite si Asia, AEW Europe si filialele reglementare - AEW EUROPE LLP, NAMI- AEW Europe si AEW Europe SGP - formeaza o platforma globala de real estate avand mai mult de 33 miliarde € in active in administrare (dintre care 17.3 miliarde €, se afla in Europa). AEW are peste 30 de ani de experienta in gestionarea fondurilor imobiliare si a mandatelor institutionale distincte, cu 500 de angajati in 15 locatii din intreaga lume, inclusiv sedii in Boston, Londra, Paris si Singapore. Strategiile inovatoare de investitii AEW sunt orientate spre cercetare, riguros controlate in ceea ce priveste riscul, si puse în aplicare de catre echipe de profesionisti in reteaua extinsa de birouri locale.

AEW primeste in mod regulat premii ale industriei in semn de recunoastere a randamentului investitiilor sale si a aderarii la principiile durabilitatii. AEW Europa este un membru fondator al grupului fonduri imobiliare ce aplica standarde Bureau Veritas «Green Rating » in portofoliul sau de investitii europene si este semnatara a principiilor Organizatiei Natiunilor Unite pentru Investitii Responsabile. Compania este, de asemenea, un membru activ al Asociatiei Europene pentru Investitori în Fonduri Real Estate Nelistate (INREV) si portofoliile sale sunt evaluate de catre Banca de date asupra investitiilor imobiliare (IPD). AEW Europe este o subsidiara a Natixis Global Asset Management, unul dintre primii 15 manageri de active din lume.
 
Compania a intrat pe piata din Romania in 2007 prin achizitionarea America House, cladire de birouri de clasa A, situata in Piata Victoriei. Portofoliul din Romania mai contine un proiect comercial in Targu Mures.

Urmatoarele companii sunt chiriasi in proprietatile administrate de AEW Europe din zona Europei Centrale si de Est: American Express, AstraZeneca, BNP Paribas Fortis, BNP Paribas Real Estate, Cisco, Citroën, Crédit Agricole CIB, Deloitte, DIAGEO, DTZ, EC Harris, EDF, Embassy of Portugal, Embassy of Japan, Ernst & Young, HOCHTIEF, IVECO, Jones Lang LaSalle, MasterCard, MAZARS, Nordea Bank, Regus, Renault, Rolls-Royce International, Ségécé, TOTAL, Young & Rubicam, Yves Rocher si multe altele.
myslbeck
atrium
klif
gate-h
ibc